Camper huren Nijkerk

Steeds meer particulieren kiezen ervoor: een camper huren in het prachtige Nijkerk. Niet zo vreemd, want dit mooie plaatsje biedt een grote verscheidenheid. Van natuur tot historisch centrum: je kunt het er allemaal vinden. Daarom biedt De Leukste Camper je de mogelijkheid om in de regio van Nijkerk een camper of buscamper te huren. Zo kun jeoptimaal van deze prachtige omgeving genieten. Dus: waar wacht je nog op?

Geniet heerlijk van de natuur

Wie van kamperen houdt, duikt graag de natuur in. Even weg van alle luxe. Even terug naar de basis. Dit kan ook wanneer je in Nijkerk een camper gaat huren. Deze plaats ligt namelijk aan de rand van de Veluwe én vlak bij open water. Dit betekent dat je er heerlijk kunt fietsen en wandelen. Probeer één van de Klompenpaden of neem pauze aan het mooie recreatiegebied ‘Nijkerk aan het Water’. Zo’n inspannende dag sluit je dan af door met de te huren camper op één van de boerencampings van Nijkerk te overnachten.

Verken het historische centrum

Sommige mensen houden er echt van om steden en dorpen te bezoeken. Is dat ook bij je het geval? Dan kun je jouw hart ophalen in het historische centrum van Nijkerk. De stad herbergt namelijk talrijke historische monumenten en oude pakhuizen. Ook raden wij je een bezoek aan het Stoomgemaal Arkemheen aan. Eveneens bevelen wij het bezoekerscentrum in de Arkemheense polder aan. Je ziet: bij het huren van een camper of camperbus in Nijkerk kun je alle kanten op!

Er lekker op uit met De Leukste Camper!

Lekker uitwaaien. Mooie, onbekende gebieden bezoeken. Wij – Gerard en Anita Bultman – begrijpen de aantrekkingskracht van kamperen. Daarom bieden wij – ook in Nijkerk – onze verhuur van campers aan. Ben je verkocht en wil je er vaker op uit trekken? Dan helpen wij je graag om een eigen camper te kopen. Niet alleen door je onze eigen modellen te tonen, maar ook door te bemiddelen. Goed geregeld!

Direct in Nijkerk een camper huren?

Lekker wandelen door de natuur. Of toch het historische centrum bezoeken. Wie in Nijkerk een camper of camperbus wil huren, kan beide doen. Voor het mooiste aanbod kun je bij De Leukste Camper terecht – dus ook voor verhuur in Nijkerk. Bekijk daarom vandaag nog onze modellen en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-22576596 of door een e-mail te sturen naar info@deleukstecamper.nl. Bent je particulier en wil je in Nijkerk een camper of camperbus huren: De Leukste Camper staat voor je klaar!

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief