Aankoop bemiddeling

Zorgeloos uw droomcamper uit het buitenland!

Ben jij op zoek naar een leuke camper die ook nog vriendelijk geprijsd is? Misschien is het dan aantrekkelijk om eens over de grens te kijken. In bv. Duitsland en Belgie is een groot aanbod van leuk geprijsde campers.

Eerst oriënteren?

Wij kunnen jou helpen d.m.v. onze aankoopbemiddeling om te kijken welke camper het beste bij jou past. We hebben op ons bedrijf in ’t Harde allerlei huurcampers staan zodat jij de verschillende indelingen rustig kunt bekijken. Samen komen we er dan vast wel uit welke camper het beste bij jouw situatie past. Ook is het mogelijk om hem na aankoop via ons te verhuren.

Wij kunnen je helpen om de juiste camper te vinden in bv Duitsland of België. Als je beslist heeft welke camper het moet worden dan kunnen wij hem voor jouw importeren. Je hebt daar dan zelf geen omkijken meer naar. Wij gaan ter plaatse kijken of de camper in orde is (je kan dan ook mee als je dat wilt), als dat zo is dan zorgen wij ervoor dat hij in Nederland komt. Daar regelen we dan alles wat nodig is om hem in te voeren. Als de laatste handeling gedaan is: de Nederlandse kentekenplaten er op zetten, kun jij hem ophalen en gaan genieten van de optimale vrijheid.

Voor meer info kan jij altijd contact met ons opnemen.

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief