deleukstecamper.nl

Tel. 06-22576596 | info@deleukstecamper.nl

 • Banner_2

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_5

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_1

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_7

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_6

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_3

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_4

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_8

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

Camper huren

De vakantieperiode komt in zicht. U denkt eraan om een camper te huren. Lekker ontspannen rijden door de mooiste landschappen van Europa. Zonnebril op en raam open. Samen met het hele gezin genieten van alle rust. Dit is mogelijk als u kiest voor de service van De Leukste Camper!. Hier vindt u namelijk een breed assortiment campers, die u voor een bepaalde periode kunt huren. Een camper huren was nog nooit zo makkelijk!

 Bekijk hier de beschikbaarheid van alle campers

Mag ik in een camper rijden?

Een camper besturen is gemakkelijker dan u denkt. Daarom mag u in de meeste campers ook gewoon rijden met een rijbewijs B. De camper mag dan maximaal 8 zitplaatsen bieden en niet meer dan 3500 kg wegen inclusief bemanning en bagage.

Voor zwaardere campers heeft u minimaal een rijbewijs C1 nodig voor campers tot 7500 kg. Boven de 7500 kg is een rijbewijs C vereist.

Uiteraard is het rijden in een camper anders dan in een auto. Hierdoor zal het wel even wennen zijn.

Voordelen van een camper huren

Het huren van een camper heeft vele voordelen. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje:

 • Een camper huren is enorm flexibel. Met een camper kunt u namelijk gaan en staan waar u wilt. Bevalt een bepaalde plek niet of zien de weersvoorspelling er niet goed uit? Dan rijdt u gewoon door naar een andere plek
 • De toegestane snelheid van een camper is gelijk aan die van een auto
 • Een camper huren is erg comfortabel. Het staat praktisch gelijk aan een huis op wielen. Een douche, een fornuis, een koelkast, het is er allemaal. In een camper heeft u alles binnen handbereik
 • Een camper huren geeft het ultieme natuurgevoel. In een heel aantal landen mag u namelijk vrij overnachten in de natuur. Hoe gaaf is dat!
 • U heeft altijd een unieke camper ter beschikking. Door het ruime aanbod aan campers kunt u iedere keer voor iets nieuws gaan

Ervaar de vrijheid

Door een camper te huren, ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid. De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. U bepaalt u zelf hoe lang u ergens verblijft. Omdat u bijvoorbeeld nog lang niet alles in de omgeving hebt bekeken. U heeft geen verplichtingen. Geen stress. Geen hoge kosten voor een verblijfsplek tijdens uw vakantie. Wilt u ook dit gevoel van vrijheid ervaren? Kies er dan voor om een camper te huren bij De Leukste Camper!

Camperverhuur door heel Nederland

Bij ons kunt u een camper huren door heel Nederland. Wij hebben depots in Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Brabant. Onze depots bevinden zich ook in de buurt van Limburg, Groningen, Zeeland, Noord Holland, Friesland, Drenthe en Flevoland. In ons overzicht vindt u een groot aanbod aan campers. U ziet in één oogopslag het bouwjaar, de grootte, de plaats en natuurlijk de uiterst scherpe prijs. Waar wacht u nog op om een camper te huren? Stap achter het stuur en vergeet vooral niet te genieten!

Bezoek de mooiste bestemmingen

Het grote voordeel om een camper te huren is natuurlijk de vrijheid. U kunt meerdere bestemmingen en landen aandoen in uw eigen tempo. Bent u uitgekeken op een bestemming? Dan pakt u snel weer uw spulletjes in en rijdt u door naar een andere bestemming. Rijd bijvoorbeeld langs zalmrijke rivieren in Noorwegen met uitzicht op de prachtige bergen. Of ontdek de Méditerranée op een unieke manier.

Ga direct een camper huren bij De Leukste Camper!

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, ontspannen met het hele gezin of Europa verkennen op uw eigen tempo. Zo maar wat redenen om in een camper te stappen. Wat uw reden ook is, een camper huren bij een van onze depots in Nederland is altijd een goed idee. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste camper. Heeft u vragen? Belt u dan naar 06-22576596 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Misschien komen wij u onderweg wel tegen in uw comfortabele camper.