Camper huren Drenthe

Een camper huren in Drenthe via De Leukste Camper zou weleens de beste beslissing kunnen zijn die u in lange tijd genomen heeft! Ervaar de rust en de vrijheid die een camper u biedt en verken het Drentse platteland of trek er juist verder op uit. Door het huren van een camper in Drenthe weet u pas echt wat vakantie is.

Wat Drenthe u te bieden heeft

Drenthe is waarschijnlijk één van de minst bekende provincies van ons land, zeker onder de zuider- en westerlingen. En dat is jammer, want Drenthe heeft ontzettend veel te bieden! De natuur staat hierbij zonder meer voorop. De provincie is echt een plattelandsgebied, met slechts een paar grotere steden, zoals Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. Ontdek de hunebedden op de Hondsrug, de Drentsche Aa en Nationaal Park Dwingelderveld. Bekijk de schaapskooien, bezoek de knusse brink- en esdorpen en sla beslist een bezoekje aan dierenpark Wildlands in Emmen niet over!

Populaire campings in Drenthe

Voor wie – met het huren van onze camper – het drukke stadsleven wil ontvluchten, is de keuze voor Drenthe snel gemaakt. Hier wordt u namelijk ondergedompeld in een oase van rust. Er zijn immers maar een handjevol steden in de provincie te vinden. Weet u bij het huren van een camper niet zo goed welke camping in Drenthe het beste bij uw wensen past? Hieronder noemen wij er een paar:

Landgoed De Berenkuil

Grolloo is omgeven door bos en heide. Wie van dit soort landschappen houdt, raden wij – bij het huren van één van onze campers – Landgoed De Berenkuil in Drenthe aan. Dit is een autovrij camping, waarbij bomen en open vlaktes elkaar afwisselen. Ook aan animatie is gedacht. Zo is het park voorzien van een openluchttheater, een recreatiezaal en een heus natuurontdekkingspad. In Drenthe een camper huren was nog nooit zo leuk!

Camping Norgerberg

Kamperen zonder luxe te moeten missen? Dat kan door – na het huren van onze camper – een route uit te stippelen naar Camping Norgerberg in Drenthe. Hier geniet u niet alleen van een mooi zwembad, maar ook van een Finse sauna en een waterspeeltuin. Uw staanplaats kunt u vinden tussen één van de slingerende wegen of op één van de twee open velden. Zo wordt het huren van een camper in Drenthe een comfortabel avontuur.

Molencaten Park Kuierpad

Een groot deel van de kampeerders is op zoek naar een actieve bezigheid. Wanneer u – met het huren van een camper – voor zo’n actieve vakantie kiest, kijkt u vast en zeker uw ogen uit op Molencaten Park Kuierpad in Drenthe. Deze camping in Wezuperbrug is direct naast het bos gelegen. Daarnaast is er ook van alles te doen. Zo kunt u zwemmen en varen in één van de vijvers, vissen in het Oranjekanaal of klauteren in het outdoor-klimpark. Tot slot kunt u lessen gaan volgen aan een skischool of u vrijelijk bewegen op de skateboardbaan.

Verder de wereld intrekken

Veel mensen die in Drenthe een camper huren, trekken verder de landschappen van Europa in. Dat kan in eigen land zijn, maar in veel gevallen vormt de provincie de oversteek naar het oosten van de Europese Unie. Wie met onze te huren camper door Drenthe trekt, is vaak op weg naar landen, zoals: Duitsland, Tsjechië en Scandinavië. De perfecte manier om van de buitenlandse natuur te genieten.

Direct in Drenthe een camper huren?

Bos. Heide. Water. In de Drentse provincie is er van alles te beleven. Wilt u graag een camper huren in Drenthe? Bekijk dan hier ons volledige aanbod en reserveer meteen voor de gewenste periode! En heeft u vragen? U kunt ze stellen via 06-22576596 of info@deleukstecamper.nl. Met het huren van een camper gaat er in Drenthe een wereld voor u open!

Plaatsen in Drenthe:

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief