Camper huren Zuid-Holland

U heeft het altijd al een keer willen proberen: in Zuid-Holland een camper huren. Gezellig kamperen zonder in luxe te hoeven inboeten. Een keer geen all-inclusive, maar eens lekker ouderwets op trektocht door Europa. Nederland, Frankrijk, Italië of Noorwegen. Het kan echt allemaal! Gelukkig kan De Leukste Camper u hierbij helpen. Reserveer vandaag nog één van onze prachtige modellen! Overzicht van al onze campers in de provincie Zuid-Holland.

Bezoek de hoogtepunten

Een kampeervakantie bestaat vaak uit een gezonde combinatie tussen ontspanning en activiteit. Gelukkig krijgt u hier in deze provincie alle gelegenheid toe. Kunt u – bij het huren van een camper in Zuid-Holland – wel wat afkoeling gebruiken? Boek dan gerust een dagje SnowWorld in Zoetermeer. Heeft u zin in een nostalgische bui? Huur dan eens zo’n oude Eend! Voor de natuurliefhebbers is er ook genoeg te doen. Wandel of fiets in alle rust langs de Atlantikwall, de Romeinse Limes of de Christoffel Route. Genieten geblazen!

Genieten met De Leukste Camper!

Welkom! Wij zijn Gerard en Anita Bultman. Al jaren trekken wij er – met onze 3 kinderen – regelmatig met onze camper op uit. We zoeken de rust op tijdens het wandelen, spotten wild en helpen onze kinderen bij het bouwen van hutten. Het is gerust een passie te noemen. Dit delen wij graag met de rest van Nederland. Daarom kunt u bij onze camperverhuur in Zuid-Holland een camper huren. Of deze provincie nu uw thuis is of u er juist naar op vakantie wilt. Bij ons kunt u makkelijk en snel een camper huren in Zuid-Holland. Wat dacht u van nabij Rotterdam?

Nu een camper huren in Zuid-Holland

Van rustgevende wandelroutes tot indrukwekkende museumbezoeken. De provincie Zuid-Holland heeft u veel te bieden. Boek daarom vandaag nog een camper van De Leukste Camper! Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd bij onze camperverhuur terecht. Bel hiervoor naar 06-22576596. Mailen kan ook naar info@deleukstecamper.nl. Een camper huren in Zuid-Holland is altijd een goed idee!

Plaatsen in Zuid-Holland:

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief