Camper huren Roosendaal

Wilt u een camper huren in Roosendaal? Roosendaal is een perfecte plek om uw vakantie te beginnen. Bezoek het prachtige België. Bekijk het mooie Luxemburg. Of ontdek het enorme Duitsland. Het maakt niet uit waar de reis naar toe gaat. Een camper van De Leukste Camper brengt u overal naar toe. Ook naar de zon. Reserveer daarom vandaag nog!

Onze modellen

Zoekt u uw vakantie buiten de Nederlandse grenzen? En wilt u daarom een camper huren in Roosendaal? Bekijk dan het aanbod van De Leukste Camper. U vindt onze modellen onder andere in Eindhoven, Zeist, Asten, Nunspeet en ‘t Harde. Maar ook in andere plaatsen binnen Nederland kunt u bij ons terecht, zodat u ook een camper kunt huren nabij Roosendaal.

Mag u een camper huren in Roosendaal?

Wilt u een camper huren in Roosendaal, maar heeft u geen idee of u een camper besturen mag? Het lijkt misschien moeilijk om een camper te besturen, maar niets is minder waar. Het is gemakkelijker dan u denkt. Natuurlijk rijdt een camper anders dan een auto, maar na eventjes rijden bent u hier zo aan gewend. In de meeste campers mag vanwege het gemakkelijke besturen dan ook gewoon met een rijbewijs B worden gereden. Daar zitten wel een aantal regels aan verbonden. Zo mag de camper dan zitplaatsen bieden voor maximaal acht personen en de camper mag inclusief passagiers en bagage niet zwaarder wegen dan 3500 kilo. Wanneer u wilt rijden met een zwaardere camper heeft u minimaal een rijbewijs C1 nodig. Dit geldt dan voor campers met een totaalgewicht van maximaal 7500 kg. Wilt u een camper huren in Roosendaal die boven de 7500 kg weegt, dan is een rijbewijs C vereist.

De voordelen van een campervakantie

Een camper huren in Roosendaal heeft een aantal voordelen. De belangrijkste voordelen worden hier opgesomd. Het huren van een camper geeft een enorm gevoel van vrijheid. U kunt namelijk gaan en staan waar u wilt. Als een plek niet bevalt, dan rijdt u gewoon naar een andere plek en als het weerbericht er ook niet al te best uitziet, dan rijdt u gewoon door naar een zonnige plek. Verder kunt u met een camper net zo hard rijden als met de auto. Ook het gemak en comfort van een camper is niet vergelijkbaar met andere vervoersmiddelen. Een camper is namelijk een soort huis op wielen. U heeft uw eigen spullen allemaal binnen handbereik. Zit uw vakantie erop of wilt u doortrekken naar een andere locatie? Uw spullen zijn bij wijze van al ingepakt. Naast de al genoemde voordelen geeft een camper huren in Roosendaal ook het ultieme natuurgevoel. In heel veel landen mag u namelijk vrij in de natuur overnachten. Wie wil dat nou niet?

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief