Camper huren Almere

Wil je een camper huren in de omgeving van Almere om er een weekendje tussenuit te knijpen, of wil je een gave rondreis maken? Bij ons vind je zeker de perfecte camper hiervoor. Wij hebben in totaal zo’n 50 campers ter beschikking. Zo is er altijd een camper die aan jouw eisen voldoet. In ons overzicht vind je alle campers in de omgeving Almere en verder. Een kleine camper, alkoof camper, met trekhaak of een automaat. Bij de De Leukste Camper vindt je het allemaal.

Een camper huren in Almere: waarom nog langer wachten?

Veel mensen die bij ons in Almere voor het eerst een camper huren geven aan dat ze hier lang over hebben getwijfeld. Of dat ze het in ieder geval al lange tijd in gedachten hadden, maar het nooit echt serieus eerder hebben overwogen. En dat terwijl een camper huren je echt een unieke vakantie bezorgt! Wij zijn ons bedrijf zelf gestart vanuit onze hobby: met onze eigen camper door Europa trekken. Het enorme gevoel van vrijheid, de rust, de ontspanning: wij gunnen het je ook. Maar eigenlijk is het haast niet te doen om uit te leggen waarom een campervakantie nu zoveel leuker is dan een ‘gewone’ vakantie in een hotel of vakantiehuisje. Je zult het echt zelf eens moeten ervaren en dat kan door gewoon een keer een camper te huren bij ons in Almere!

Ruime keus uit verschillende campers

Wij zijn met ons camperverhuurbedrijf niet alleen in Almere, maar in heel Nederland actief. Op diverse plaatsen in het land hebben we verschillende soorten campers staan. Zo is er altijd een camper beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. We hebben campers met zit- en slaapplaatsen voor twee tot zes personen, eenvoudige campers die in de basisbehoefte voorzien en super-de-luxe campers met alles erop en eraan. Bekijk dus gauw ons complete aanbod en ontdek welke camper helemaal bij jouw wensen past!

Een camper huren in Almere of eentje kopen?

Ben je een echte kampeerliefhebber, ga je al jaren met de eigen tent of caravan op vakantie, maar lijkt een vakantie met een camper je je-van-het? Dan kun je, naast een camper huren in Almere, natuurlijk ook overwegen om een camper te kopen. De camper is dan immers jouw eigen bezit en je kunt op ieder gewenst moment besluiten om er eens lekker opuit te trekken. Wij adviseren echter altijd, zeker wanneer je nog niet eerder met een camper weg bent geweest, eerst eens een keer een camper te huren in Almere, zodat je zeker weet dat dit iets voor je is. Iets waar we overigens niet aan twijfelen, want als je het ons vraagt is er niets mooier dan een rondreis met de camper!

Daarnaast speelt natuurlijk ook het kostenplaatje een rol. Voor een relatief oude, kleine tweedehands camper betaal je al gauw zo’n vijfduizend euro. De prijzen voor nieuwe campers liggen boven de 45 duizend euro. Tel daar de bijkomende kosten voor de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en APK bij op en het moge duidelijk zijn dat een camper kopen vooral weggelegd is voor wie écht van plan is om er vrijwel ieder vrij weekend gebruik van te maken. In alle andere gevallen is een camper huren in Almere een (aanzienlijk) voordeligere optie.

Vragen over onze campers? Stel ze gerust!

Heb je de camper in Almere gevonden die bij jouw wensen aansluit? Dan kun je deze via onze site meteen reserveren. Via ons reserveringssysteem zie je in één oogopslag wanneer jouw favoriete camper beschikbaar is. Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Bel naar 06-22576596 of stuur een e-mail naar info@deleukstecamper.nl en wij vertellen je alles over de mogelijkheden om een camper te huren in of nabij Almere!

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief