Grote camper huren

Campers zijn er in vele verschillende soorten en maten. Ga je met zijn tweeën op reis, dan heb je vanzelfsprekend minder ruimte nodig dan wanneer het hele gezin meegaat. Daarom kun je bij De Leukste Campers zowel kleine als grote campers huren, geschikt voor tot wel zeven personen. Zo zijn er bij ons campers te huren met een dubbele zithoek, zodat je met zijn zessen aan tafel kunt eten. Ook aan voldoende slaapruimte is vanzelfsprekend geen gebrek.

Via het overzicht op onze site kun je eenvoudig bekijken welke campers zich in ons aanbod bevinden en wanneer deze beschikbaar zijn. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-22576596 of stuur een e-mail naar info@deleukstecamper.nl. De geschikte camper gevonden? Reserveer dan meteen online!

Een grote camper huren, voor- en nadelen

Het huren van een grote camper via Deleukstecamper.nl biedt zowel voordelen als nadelen voor reizigers. De keuze hangt af van je behoeften en (reis)plannen. Een groot voordeel van een ruime luxe camper is de royale binnenruimte, waardoor je meer comfort en bewegingsvrijheid hebt. Dit is met name gunstig voor groepen of gezinnen die extra slaapruimte en opslagruimte nodig hebben voor bagage en benodigdheden gedurende een langere reisperiode.

Een ander voordeel is de overvloed aan voorzieningen die grote huurcampers vaak bieden. Denk hierbij aan een grotere keuken, badkamer en de mogelijkheid van een (groot) TV scherm. Hecht je waarde aan luxe en gemak dan zul je de extra voorzieningen van een grote camper huren zeker waarderen.

Aan de andere kant is het besturen en manoeuvreren iets ingewikkelder. Het kan lastiger zijn om door smalle straten te navigeren en geschikte parkeerplaatsen te vinden, vooral in steden. Ook gebruiken ze vaak meer brandstof in vergelijking met kleinere modellen.

Reizen met een groot gezelschap in een luxe camper

Ondanks dat zijn grote campers vaak een prima keuze in bepaalde situaties. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor roadtrips met grotere gezelschappen, waar het delen van de kosten de hogere huurprijs een voordeel is. Bestemmingen zoals uitgestrekte natuurparken, waar ruimte geen beperking vormt, en campings met ruime parkeerplaatsen zijn aan te bevelen voor reizen met grote campers.

Samengevat zorgt het huren van een grote camper voor een luxueuze en comfortabele reiservaring, maar het is wel belangrijk om rekening te houden met het rijden en parkeren met een dergelijk voertuig. Wil je meer ruimte, meer voorzieningen en reizen in grotere groepen, dan is een grote camper huren zeker aan te bevelen voor een onvergetelijke roadtrip.

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief