Gastenboek

In het hotel ben je te gast,
in de camper ben je thuis!

Lees de ervaringen van onze klanten en bezoekers of plaats zelf een bericht in ons gastenboek.

Berichten

Peter en Annie 2019-05-28 | Limburg
Voor ons de 1e keer met de camper. Wel veel ervaring met tent. Dit was een erg fijne vakantie, 300 km per dag ongeveer rijden en dan bij kleine dorpjes stoppen. 3 weken naar het zuiden, tenslotte in Spanje weer omgekeerd richting thuis. Onderweg pech met de waterpomp (die bleef pompen) maar ff Gerard gebeld, adres gekregen van garage en na een uurtje of anderhalf weer lekker verder. Geen gezeik, geen gezeur, rekening kregen we netjes samen met de borgsom teruggestort. Goede en prettige service, aan te bevelen!
Martine en Marcel Visser 2016-09-05
Na jaren kamperen met een grote tent, hebben wij afgelopen zomer gekozen voor het huren van een camper. Van 6-20 augustus zijn wij op pad geweest met camper nr.28 de Challenger voor 2 personen.
Wat een avontuur was dat. Onze route van bijna 3200 km was Lelystad-Oostenrijk-Kroatië-Italië-Slovenië-Oostenrijk-Duitsland-Lelystad. We zijn een aantal keer twee nachten ergens verbleven maar vaak ook iedere dag verplaatst. We reden dan zo'n twee uur voor de lunch en hadden vervolgens de middag en avond om te wandelen, fietsen en de plaats te verkennen. De camper was super comfortabel en handig in gebruik. Het fijne vonden we dat we weinig tijd kwijt waren aan het verhuizen van ons minihuis op wielen. Luifel indraaien, stoelen en tafel naar binnen en gaan. Wat een luxe om op deze manier Europa verder te ontdekken.

De camper was ietsje ouder en dat merkte je aan een paar "mini gebrekjes" ,maar dit was voor ons niet storend. Het was een krachtige motor en fijn om mee te rijden.

Wij hebben de vakantie en de service van de Leukstecamper.nl als geweldig ervaren en komen zeker terug.
Petra en Jaap van Boven 2016-09-01 | Zwolle
Voor ons de eerste keer met een camper op pad voor een rondreis van twee weken door Zweden.
De gehuurde camper (Eura mobil) was perfect in orde en heeft ons op vele mooie plekken in Zweden gebracht.
Een super vakantie gehad, niet alleen dankzij het prachtige weer, maar zeker ook door de goede service en toewijding van "De leukste camper".

Anita en Gerard hartelijk dank !
Leo en Jeanne van Lith 2016-05-14 | Escharen
Voor de 1e keer met de camper op pad na jaren met de caravan gekampeerd te hebben, spannend!
Eerst richting Valkenburg. Op een camping een plaats voor een nacht besproken. Het rijden met de camper gaat prima. Even zoeken waar alle spullen liggen, daarna zijn we geinstalleerd. Het is koud, dus gaat de verwarming aan. Ook dat lukt! Lekker warm!

De 2e dag rijden we richting Altenahr. we brengen een bezoek aan vrienden die daar een motorhotel hebben. We brengen de nacht door bij hen op de parkeerplaats. slapen in de camper gaat prima, twee aparte bedden (camper 48), ruimte genoeg. De ruimte in de camper valt ons mee. Dat de voorstoelen kunnen draaien is fijn, gemakkelijk zitten, lekker onderuit.

De 3e dag nemen we afscheid van onze vrienden en rijden naar Bernkastel. We zoeken een camping op om daar gebruik te maken van de douche. douchen in de camper zal wel lukken, maar op een camping is dit wel makkelijker.
We besluiten om 2 nachtjes op de camping te blijven. De 2e dag hebben we heerlijk gefietst langs de Moezel.

Dag 5 gaan we richting luxemburg. We rijden rustig over mooie weggetjes richting Viande. We merken wel dat we de camper niet zomaar ergens kunnen parkeren in het centrum om b.v. even op een terrasje te gaan zitten. We besluiten om verder te rijden naar Monschau. Daar vinden we een camping voor een nachtje. Voor we Luxemburg verlaten gaan we eerst nog even tanken. Echt de moeite waard! Het scheelt wel 20ct per liter! Toch mooi meegenomen.

Op donderdag vertrekken we om 10.00 uur vanuit Monschau naar Nederland. Prachtige tocht! We hebben een Go-Pro gebruikt onderweg. (filmen terwijl je rijdt)
We zijn benieuwd hoe de filmpjes zijn geworden!
Rond 19.30 uur zijn we weer thuis. Nu alle spullen uit de camper en morgenvroeg nog even schoonmaken. Daarna brengen we de camper weer naar 't Harde. Het was een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Nicole Jansen 2016-05-10
In de mei vakantie zijn wij met de knaus camper voor 6 personen op pad gegaan. Wat een unieke ervaring en belevenis. Onze 4 kids vonden het geweldig en er was genoeg ruimte om te slapen. Dank voor de goede service en wij raden het iedereen aan om op pad te gaan met een camper!
Gerard & Karin 2014-10-11 | Breda
Op 12 september bij Gerard & Anita de camper op gehaald voor een weekje camperen in Nederland. Voor ons was het proberen of een camper vakantie iets voor ons is. De week is ons mede door het mooie weer goed bevallen, dus waarschijnlijk gaan we nog wel een keer huren. De camper,Chausson Allegro 67, voldeed prima en verkeerde in goede staat. Het huren via de leukste camper is goed bevallen, dus Gerard & Anita mogelijk tot ziens.
Johan Droppert 2014-06-25 | Apeldoorn
Wij hebben 14 dagen met een camper door een stukje Europa getrokken en hebben genoten van al het moois wat we gezien hebben. Wij hebben al meerdere keren een camper gehuurd, het is voor ons de ideale manier van op vakantie gaan.
Het was de eerste keer dat we een camper bij Gerard Bultman hebben gehuurd, dat is ook uitstekend bevallen.
Bedankt Gerard! Wie weet....komen we nog een keer.
groeten van Johan en Corrie Droppert, Cor en Margré de Jong, Gouda.
Martien, Myra en Florian Hagens 2014-06-05 | Frankrijk
Met z'n 3en naar ''Frankrijk''. De 1e stop was in Bellum aan het kanaal. De 2e en 3e stop waren net onder Calais: Escales. Dit was een leuke rustige plaats met een zeer behulpzame kampeerplaats eigenaar (dat was even nodig). De 4e en 6e stop was bij een boerderij in Quend, zo gezellig dat we hier weer terug kwamen. De 5e stop was een kasteelcamping in St Valerij Sur Somme. Dit was luxe ten top, zwemmen plus fitness, ook leuk maar geef ons maar de boerderij!

Voor ons pa,ma en 17 jarige zoon de eerste keer met de camper. We zijn al jaren aan het kijken om er een te kopen en dit was een goede proef.

Het is zeer goed bevallen en we gaan nu serieus op zoek.

Groet van Martien, Myra en Florian Hagens
Harry en Corine 2014-06-05 | Schotland
Op 15 juni 2013 vertrokken wij voor ons camperavontuur naar Schotland. Voor de 1e keer met een camper op vakantie. Schotland stond al langer op ons verlanglijstje. We hebben 11 dagen lang met de MC Louis door Schotland gereden. Veel mooie natuur gezien, mensen uit verschillende landen gesproken en toeristische plekjes bezocht. Van de 10 overnachtingen hebben wij er 5 op campings gestaan en 5 in het wild gekampeerd. Dat is goed bevallen. Een leuke ontdekking en voor ons nieuw; camperbestuurders zwaaien naar elkaar bij het tegemoet komen gedag (in ieder geval in Schotland). Wij hopen zeker nog een keer met een camper naar Schotland te gaan; nog meer mooie natuur te gaan ontdekken.

Hartelijke groeten en veel camperplezier van Harry en Corine uit Almere
Remko, Majorie en kids 2014-02-11 | Houten
In het voorjaar van 2013 hebben we voor 8 weken een camper gehuurd. Dit exemplaar, eigendom van Gerard, was uiterst compleet.
Onze keuze was op deze camper gevallen aangezien deze niet super nieuw was, en we met onze twee kids wel een krasje verwachten. Oke ook voor een langere huurperiode werd een mooie prijs gemaakt en het contact dat we met Gerard hadden was eerlijk en vol vertrouwen.

Onze reis door Spanje en Portugal was geweldig en we hebben genoten van het camperen.
Voordat onze oudste dochter 5 werd was dit onze ultieme droom. Geweldig om te overnachten op bijzonder camperplaatsen en op campings die in het voorseizoen nog betaalbaar waren.

Ik heb gelukkig slechts 1 schade gehad aan de camper, en deze is keurig afgehandeld. De kras waarvan ik wekenlang dacht zelfgemaakt te hebben werd bij het inleveren afgedaan met "die zat er echt al op he...". We hebben ook voorzichtig gedaan tijdens de reis.
Terugbetaling van de borg ging volgens afspraak.
De kinderen vragen regelmatig wanneer we weer met de camper gaan rijden. Voor mij staat al vast dat dit niet de laatste keer was, Gerard bedankt !
StartVorige12VolgendeEinde


Nieuw bericht plaatsen

Type hieronder uw bericht en klik op 'Bericht plaatsen' om het bericht te verzenden!

Vanwege de vele spam die we ontvangen op het gastenboek controleren we alle inzendingen eerst handmatig waarna ze zichtbaar worden.


Nieuw bericht plaatsen

captcha