Camper verhuur

Genieten van het uitzicht hoog in de Alpen, de dag beginnen met een duik in het bergmeer of ontwaken midden in de natuur. Het kan allemaal tijdens jouw campervakantie. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een camper huren bij camper verhuur De Leukste Camper. Hier hebben we zo’n 50 verschillende campers staan. Van een kleine bus tot een grote camper met slaapplekken voor zes personen. Met of zonder de luxe die je thuis gewend bent. Kortom, bij camper verhuur De Leukste Camper vind je altijd een camper die perfect bij je past om geslaagde vakantie te beleven.

De voordelen van een camper huren bij camper verhuur De Leukste Camper

Er zijn heel veel voordelen verbonden aan het huren van een camper bij een camper verhuur. Zo krijg je tijdens jouw vakantie het ultieme gevoel van vrijheid, want er gaat een hele wereld voor je open. Ook zit je met de camper veel hoger op de weg, waardoor je tijdens de reis goed het overzicht over de weg kunt houden. Daarnaast hoef je zich voor de vakantie niet druk te maken over jouw bagage. In een camper is namelijk alles aanwezig: slaapkamer, keuken, woonkamer en badkamer. Je reist in principe met een mobiel vakantiehuisje naar jouw bestemming toe.

Waarom naar een camper verhuur toe gaan?

Wanneer jej graag met camper op vakantie wilt gaan, heb je een aantal opties: je kunt een camper kopen, maar je kunt ook naar een camper verhuur toe gaan. Waarom zou je voor dat laatste moeten kiezen? Met het huren van een camper kun je ontdekken of het camperleven goed bij je past. Daarnaast kan jouw gezinssamenstelling veranderen, waardoor jouw camper al snel te klein kan worden. Verder is het huren van een camper goedkoper en je hebt dan niet het hele jaar een camper voor de deur staan.

Camper huren voor jouw vakantie? Ga naar camper verhuur De Leukste Camper!

Ben je op zoek naar een camper om komende zomer mee op avontuur te gaan? Breng dan een bezoek aan een camper verhuur of neem contact op met De Leukste Camper en vind een camper die perfect bij jou past. Bekijk de campers in jouw omgeving die beschikbaar zijn tijdens de gewenste vakantieperiode en boek de camper die perfect past bij jouw wensen.

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief