Camper huren Zeeland

Een camper huren in Zeeland? Dan moet u bij De Leukste Camper zijn! Wij verhuren campers door heel het land, waarmee u heerlijk kunt rondtrekken over de Zeeuwse eilanden. Van Zierikzee op Schouwen-Duiveland naar Colijnsplaat op Noord-Beveland en van het Zuid-Bevelandse Goes naar Middelburg op Walcheren. Vanuit Terneuzen rijdt u zo de grens over en bezoekt u fraaie Belgische steden als Antwerpen, Gent of Brugge. Liever naar warmere oorden? Binnen anderhalf uur bent u in Frankrijk!

De voordelen van een camper huren in Zeeland

Een camper staat voor onafhankelijkheid. U kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Dat klinkt toch heerlijk? Wij weten er alles van. Een camper huren in Zeeland kan u die vrijheid geven. Onze camperverhuur in Zeeland is zeer uitgebreid. U kunt dus zeker een beetje kieskeurig zijn! Geniet van de mooie uitzichten en gebieden en laat de rest even achter, zodat u maximaal en stressvrij achterover kunt leunen.

Vele camperplaatsen in mooie gebieden

Een groot voordeel van een campertocht door het relatief dunbevolkte Zeeland is dat er voldoende camperplaatsen beschikbaar zijn, vaak op verrassend mooie plekken. Met name boerderijen bieden u een unieke slaapplaats. Of wat denkt u van een overnachting op strandpark De Zeeuwse Kust? ‘s Ochtends neemt u een verfrissende duik in de zee, die op slechts enkele minuten loopafstand is!

 

Geen zorgen met de juiste camperverhuur in Zeeland

Een camper lijkt een enorm groot voertuig. Maar het is makkelijker te besturen dan u denkt. In de meeste campers kunt u gemakkelijk rijden met een rijbewijs B, geen extra certificaten of iets dergelijks nodig! Dit soort campers mogen dan maximaal 8 zitplaatsen hebben en niet meer dan 3500 kg wegen. Dit is inclusief bemanning en bagage. Pas wanneer u over deze vereisten gaat, hebt u een rijbewijs C1 nodig. En boven de 7500 kg is een C1 rijbewijs nodig. Maar er is dus alsnog genoeg keuze en u kunt met een gerust hart een camper huren in Zeeland.

Ook voor buiten Zeeland

Zeeland is hartstikke mooi en een camper huren in Zeeland is altijd een goed idee, maar u kunt ook andere richtingen op! Nederland is misschien geen groot land, maar er is genoeg om te ontdekken hier. Met een camper kunt u de avonturier in uw hart ook een beetje plezier geven. Voel u dus niet verplicht om te blijven wanneer u een camper wilt huren in Zeeland. Ga er lekker op uit!

Ook een camper huren in Zeeland?

Lijkt het u wel wat om een camper te huren in Zeeland? Maak dan een keuze uit ons ruime aanbod en geef meteen uw reservering door via de site. Hulp nodig, bijvoorbeeld bij het kiezen van de meest geschikte camper? Bel ons dan gerust op 06-22576596 of stuur ons een e-mail via info@deleukstecamper.nl

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief