Verzekeringen

Verzekeringen

Goed verzekerd op reis is voor veel mensen een voorwaarde van een ontspannen vakantie. Via de onderstaande links kunt u bij onze partner, Ohra, een kortlopende annuleringsverzekering en kortlopende reisverzekering afsluiten. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid tot afkoop van het eigen risico om onverwachte kosten te beperken.

Kortlopende annuleringsverzekering

Er zijn omstandigheden waaronder iemand een vakantie moet annuleren of afbreken. De dekking Annulering vergoedt de kosten van annulering. U bent verzekerd voor annuleringskosten bij bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie, zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of als u plotseling werkloos wordt. Wanneer u een reis noodgedwongen moet afbreken, vergoeden wij ook de niet gebruikte reisdagen.

Kortlopende reisverzekering

Stel zelf uw reisverzekering samen en kies wat u wilt meeverzekeren.

Afkoop eigenrisico

De afkoop van het eigen risico tot een bedrag van max. € 300,- per geval (maximaal 2 gevallen) is mogelijk voor € 8,50 per dag. Dit met een minimaal bedrag van € 95,-. De afkoop van het eigen risico geldt alleen voor gevallen aan de buitenzijde van de camper waar de verzekering de schade van vergoedt. De “verlaging eigen risico” kunt u als extra optie selecteren bij het plaatsen van uw reservering. De borgsom blijft ongeacht het afkopen van het eigen risico € 1.000,- per camper per huurperiode. Bij schade als gevolg van oneigenlijk gebruik van de camper, nalatigheid en/of het niet naleven van de instructies van de verhuurder, zijn de volledige schadekosten altijd voor rekening van de huurder, ongeacht of het eigen risico is afgekocht.

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief