Camper huren Kampen

Een camper huren in Kampen? Dan is er maar één adres en dat is dat van De Leukste Camper! Wij zijn gevestigd in ‘t Harde maar verhuren campers in heel Nederland. Kies dus gauw de camper waarnaar je op zoek bent en trek er binnenkort ook lekker op uit! Geniet van de vrijheid die een campervakantie biedt met een mobiele vakantiewoning van De Leukste Camper!

Waarom een camper huren in Kampen

Met de camper op vakantie is een stuk makkelijker dan de conventionele manier van kamperen. Je hoeft geen tent op te zetten en weer af te breken. Het is inpakken en wegwezen. Misschien weet je nog niet of je een camper wilt kopen. Nog een goede reden om te gaan voor onze camperverhuur vlakbij Kampen. Door een camper te huren kun je testen welke indeling je fijn vindt voordat je een camper koopt. 

Camperverhuur Kampen heeft het

Voor elk type vakantie hebben wij een camper voor u. Of je nu een grote of een kleine camper wilt, een sobere of een zeer luxe camper wilt huren in Kampen, er is voor ieder wat wils. Misschien is een buscamper iets voor u, of heb je liever een grote camper met slaapplekken voor het hele gezin. Bekijk hier welke campers wij verhuren in de buurt van Kampen.

Wat moet mijn camper hebben

Wilt jej een camper huren in Kampen, kijk dan ook naar wat voor faciliteiten je wilt hebben in de camper. Bent je van plan de zon op te zoeken? Dan is een airco in de camper handig voor u. De Leukste Camper heeft campers met allerlei opties. Denk daarbij ook aan een trekhaak, een zonnepaneel of misschien wel een tv. Zoek je naar camperverhuur in Kampen omdat je een vakantie wilt naar de sneeuw? Kijk dan tussen de campers met winterbanden.

Hoe werkt een camper huren in Kampen

Huurt je bij De Leukste Camper, dan leggen wij je in ongeveer een uur volledig uit hoe de camper werkt. Daarnaast lopen wij samen met je de gehele camper na. Na jouw vertrek zijn wij ook 24/7 bereikbaar per telefoon, mocht je de uitleg even kwijt zijn. Zo kun je zorgeloos jouw camperreis voortzetten. Kijk op onze website welke camper in Kampen je wilt huren.

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief