Camper huren Noord-Holland

We kunnen ons heel goed voorstellen dat u van plan bent een camper te huren in Noord-Holland. Zoveel mooie plaatsen om te bezoeken en een trektocht langs de kust in het vooruitzicht: wij hadden het ook wel geweten! Kies daarom gauw de camper die bij uw wensen aansluit en verken het Noord-Hollandse land op uw eigen tempo en op een zeer bijzondere manier.

 

Zoveel te zien in deze veelzijdige provincie

Zoals gezegd: Noord-Holland móet u eigenlijk eens met de camper verkend hebben. De provincie beschikt over de langste kustlijn van Nederland, met daaraan gelegen prachtige plaatsjes als Bergen aan Zee, Callantsoog en Zandvoort. Helemaal bovenin ligt Den Helder, een stad die u ook beslist niet mag overslaan. En vergeet ook zeker de historische binnensteden van Haarlem en Alkmaar niet! Gaaf is het ook om vanuit Enkhuizen de Markermeerdijk richting Lelystad over te rijden of met de camper via de Afsluitdijk de weg naar Friesland te vervolgen.

Leuke campings in Noord-Holland

Ieder jaar besluiten vele gezinnen een camper te huren om vervolgens in Noord-Holland op vakantie te gaan. De opties zijn hierbij oneindig. Er zijn namelijk ontzettend veel campings in deze provincie te vinden. Aan de zee. In de bollenstreek. Aan een gracht. De mogelijkheden in Noord-Holland zijn – na het huren van een camper bij camperverhuur De Leukste Camper – enorm groot!

Camping Ardoer Tempelhof

Wilt u – na het huren van onze camper – van de zee in Noord-Holland genieten? Dan is de keuze voor het populaire Callantsoog zo gemaakt. Camping Ardoer Tempelhof ligt op zo’n 1500 meter van de kust en is zeer luxe opgezet. U kunt er gebruik maken van verschillende faciliteiten, waaronder: een overdekt zwembad en een fitnessruimte. Daarnaast is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig. Liever een camper huren om de omgeving van Noord-Holland te verkennen? In Callantsoog kunt u heerlijk fietsen en wandelen.

Camping ‘t Noorder Sandt

Een andere, mooie kustplaats is Julianadorp aan Zee. Deze bevindt zich in het Noorden van de provincie: vlak onder Den Helder. Wilt u bij het huren van een camper het uiterste puntje van Noord-Holland ontdekken? Dan raden wij Camping ‘t Noorder Sandt aan. Deze plek is geschikt voor het hele gezin. Er zijn vele faciliteiten en in het hoogseizoen worden er vele activiteiten georganiseerd. Zo is er altijd wat te doen. Vertrekt u na uw bezoek aan ons camperverhuur ook naar Camping ‘t Noorder Sandt in Noord-Holland?

Camping Westerkogge

Noord-Holland is veel meer dan alleen zon, zee en strand. Het bestaat ook uit verschillende vaarten, weilanden en bollenvelden. Wanneer u een watersporter in hart en nieren bent, is – bij het huren van een camper – Camping Westerkogge in Berkhout, Noord-Holland zeker aan te raden. Deze is gelegen aan het water, waarbij u heerlijk kunt vissen, kanoën, zeilen en surfen. Op nog geen 7 kilometer vindt u namelijk het Markermeer. Zo wordt uw vakantie in Noord-Holland – bij het huren van een camper – een sportief succes.

Reserveer meteen uw camper in Noord-Holland

Wilt u graag een camper huren in Noord-Holland? Bekijk dan hier ons volledige aanbod en reserveer meteen voor de gewenste periode! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ze natuurlijk aan ons stellen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-22576596 of per mail via info@deleukstecamper.nl.

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief