Camper huren Den Bosch

Bent je van plan binnenkort een camper te huren in Den Bosch? Niet verwonderlijk dat je dan bij De Leukste Camper beland bent! Wij bieden namelijk campers te huur aan door heel Nederland, dus ook zeker in of rondom Den Bosch! Benieuwd welke campers wij beschikbaar hebben? Een handig overzicht van al onze campers vind je hier! En via de link hieronder kun je bekijken wanneer welke camper beschikbaar is.

Camper huren in 2024

Een duik in dat prachtige meer tussen de bergen of een vroeg ontbijt bovenaan een Alpenpiek. Wat een serene rust, wat een adembenemend uitzicht. Met een glimlach op je gezicht kijk je naar elkaar en beseft: het huren van deze camper in Den Bosch was een briljant idee.

Het huren van een camper markeert het begin van een groots avontuur. Het draait niet om de bestemming, maar om de reis zelf. Het draait om de rust en ontspanning terwijl je onderweg bent, genietend van alle pracht die je tegenkomt. Geen gehaast, geen overnachtingen in obscure motels langs de snelweg.

Een onvergetelijke vakantie

Bij De Leukste Camper met camperverhuur in Den Bosch streven we ernaar om jullie die onvergetelijke vakantie te bezorgen, met of zonder alle luxe die je thuis gewend bent.

Avontuur of luxe, het begint allemaal in Den Bosch. Bij onze verhuurmogelijkheden Den Bosch hebben we een gevarieerde vloot van zo’n 10 campers. Van knusse kampeerbussen tot ruime campers met slaapplaatsen voor wel 6 personen. Elke camper heeft zijn eigen charme en mogelijkheden.

Ga je voor de luxe en comfort van thuis tijdens je vakantie? Of kies je voor het avontuur en parkeer je jullie bed op een spannende plek aan een onontdekt meer? Bij ons kun je een camper huren waarvoor alleen een normaal B-rijbewijs vereist is.

Een camper huren in Den Bosch bij De Leukste Camper

Een camper huren in Den Bosch is eenvoudig. Op onze website kun je de verschillende campers vergelijken en zien of de gewenste camper beschikbaar is voor de periode waarin jij op vakantie wilt gaan. Vervolgens kun je de camper online reserveren. Indien je meer informatie wenst voordat je een reservering plaatst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tijdens je campervakantie kun je je eigen auto veilig bij ons achterlaten. Onze camperverhuur in Den Bosch, gelegen in het prachtige Brabant, betekent dat de vakantie direct kan beginnen.

Het avontuur wacht, jullie reis begint hier!

camper huren den bosch brabant

Campers die wij regelmatig in de verhuur hebben regio Den Bosch

1. Alkoofcamper huren

Alkoofcampers zijn campers met een verhoogd slaapgedeelte boven de bestuurderscabine. Deze extra ruimte zorgt (meestal) voor een extra slaapplaats en soms ook extra opbergruimte.

2. Integraalcamper huren

Integraalcampers hebben een naadloos ontwerp waarbij de cabine van de bestuurder geïntegreerd is in de leefruimte. Dit zorgt voor een ruimer interieur en biedt vaak meer luxe en voorzieningen. Ze zijn ideaal voor langdurige reizen.

3. Halfintegraalcamper huren

Halfintegraalcampers zijn vergelijkbaar met integraalcampers, maar behouden het oorspronkelijke ontwerp van de cabine van de bestuurder. Ze zijn extra ruim in vergelijking met buscampers, waardoor ze een prima te huren zijn voor gezinnen en stellen.

4. Buscamper huren

Buscampers zijn compacte campers gebouwd op een bestelwagenchassis. Ze zijn wendbaar, gemakkelijk te besturen en bieden toch voldoende comfort. Buscampers zijn vaak voorzien van slimme opbergmogelijkheden.

5. Vouwwagencamper huren

Vouwwagencampers zijn compacte campers die uitgeklapt kunnen worden om meer ruimte te bieden wanneer dat nodig is. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor kampeerders die graag op verschillende locaties verblijven en de flexibiliteit van een compacte camper waarderen.

6. Campertrailer huren

Campertrailers zijn trailers die achter een voertuig kunnen worden getrokken en uitgerust zijn met alle benodigde voorzieningen voor kamperen, zoals slaapgedeeltes, een keuken en soms zelfs een badkamer. Hiermee heb je de vrijheid om met een gewone auto te reizen. Ze zijn ideaal als je verschillende campings wil bezoeken.

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief