Kleine camper huren

Wie met zijn tweeën met de camper op vakantie gaat heeft maar weinig nodig. De vrijheid, de natuur, een bed en elkaar. Daarom kun je bij De Leukste Camper een kleine camper huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Vanzelfsprekend voorzien van alles wat een camper nodig heeft, maar zonder meer ruimte in te nemen dan noodzakelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan gauw al onze campers!

Meer weten over onze kleine campers?

DE LEUKSTE CAMPER
Telefoon : 06-13206629 (Jaceliene Krooneman)
E-mail: planning@deleukstecamper.nl

Onze kleine campers zijn dusdanig ingericht dat het je nergens aan hoeft te ontbreken, terwijl de camper niet onnodig lang is. Zo kun je ‘m eenvoudig in een gewoon parkeervak parkeren, waardoor je de kleine huurcamper ook gemakkelijker mee kunt nemen naar drukke plekken. Met een groter model is het vaak onmogelijk om deze ergens in een stad kwijt te kunnen. Reserveer daarom meteen jouw kleine camper bij De Leukste Camper!

Voordelen kleine camper huren

Het huren van een kleine camper via Deleukstecamper.nl biedt zowel voordelen als nadelen. Een groot voordeel van een compacte camper is de uitstekende manoeuvreerbaarheid. Ze zijn gemakkelijk te besturen en te parkeren, waardoor ze ideaal zijn voor het verkennen van smalle straten en stadsgebieden. Daarnaast gebruiken kleine campers over het algemeen weinig brandstof.

Nadelen kleine tweepersoons camper huren

Het beperkte interieur van kleine campers zou dan weer een nadeel kunnen zijn. Het opbergen van bagage kan een uitdaging zijn, en je kunt minder comfort ervaren gedurende langere reizen. Bovendien hebben kleinere campers doorgaans minder voorzieningen.

Huur een kleine camper en ontdek afgelegen reisbestemmingen

Wanneer je rekening houdt met deze beperkingen, kan een kleine camper juist een uitstekende keuze zijn voor specifieke reisdoelen. Zo zijn ze bijzonder geschikt voor het verkennen van afgelegen en schilderachtige locaties, waar grote campers moeite hebben met toegang. Natuurparken, kustplaatsen en historische steden zijn enkele van de aanbevolen bestemmingen een kleine camper – zoals een kampeerbus – een voordeel kan zijn.

Kleine camper verhuur: praktisch en betaalbaar

Houd bij het plannen van een reis met een kleine camper rekening met de beperkte slaapruimte en opslagruimte. Voor koppels die op zoek zijn naar flexibiliteit, vrijheid en de mogelijkheid om onontdekte plekken te verkennen, is het huren van een kleine camper een praktische en betaalbare optie. Het ontdekken van (natuurlijke) bezienswaardigheden, wijnroutes en historische locaties wordt des te toegankelijker!

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief