Camper huren Wezep

Vanuit Wezep helpen wij bij De Leukste Camper diverse reizigers met het huren van een camper. Wat wordt jouw volgende reis? Kijk je uit naar een roadtrip door Scandinavië of ga je liever de Italiaanse kust langs? Wat je ook zoekt, De Leukste Camper nabij Wezep heeft diverse modellen te huur!

Redenen om een camper te huren

Of je nu kiest voor gemak of op zoek bent naar luxe, je bent bij ons aan het juiste adres. Een groot voordeel van een camper huren in Wezep zijn de kosten. Een camper kopen is een hele investering, terwijl de huurprijs relatief laag is. Daarnaast betaal je niet voor de APK, opslag en onderhoud. Naast dat de kosten voordelig zijn, is ook de manier van reizen erg prettig. Met een camper van De Leukste Camper uit Wezep ben je niet afhankelijk van één plek en heb je altijd een toilet en keuken in de buurt!

Verkrijgbare campermodellen in Wezep

Bij De Leukste Camper vind je online het grote aanbod van huurcampers. Wij verhuren topmerken zoals Burstner, Dethleffs en Sunlight. Vanuit Wezep start jouw droomreis met de gehuurde camper. Ga je met z’n tweeën op vakantie of ga je met het hele gezin op pad? Wij hebben campers voor 2-6 personen. Een camper huren nabij Wezep betekent luxe: veel campers beschikken over een televisie en achteruitrijcamera! Je kunt altijd contact met onze specialisten opnemen om jouw wensen te bespreken. Ontdek vandaag nog welke camper bij jouw reis past!

De Leukste Camper

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verhuren van de mooiste campers in Wezep. Onze enthousiasme zetten wij graag voor je in. Als geen ander weten wij hoe fijn het reizen met een camper is. Het avontuur, het gemak en de gezelligheid zorgen elke reis weer voor een succes. Nog nooit in een camper gereden? Geen probleem! Wanneer je een camper in Wezep huurt, zullen wij je rustig uitleggen hoe de camper werkt. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar wanneer je onderweg hulp nodig hebt!

Tijd voor een reis? Huur een camper in Wezep!

Zie je de reis al helemaal voor u? Wij staan bij De Leukste Camper graag voor je klaar om je voor te bereiden. Bel vandaag nog naar 06-22576596 of stuur een mail naar info@deleukstecamper.nl. Een camper huren: jouw reis begint in Wezep!

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief