Camper huren Harderwijk

Wil je een camper huren in Harderwijk? Een meer dan uitstekend idee! Op deze manier krijg je gegarandeerd veel van Nederland of zelfs Europa te zien. Voor de mooiste en meest luxe modellen kun je terecht bij De Leukste Camper. Plaats vandaag nog een reservering of neem contact met ons op. Zo word je toekomstige vakantie er eentje die je zich tot in de lengte der dagen zult blijven herinneren!

De voordelen van een camper huren nabij Harderwijk

Waarom zou je zelf een dure camper aanschaffen, terwijl je ook tegen een voordelig tarief een camper kunt huren nabij Harderwijk, op de momenten waarop je eropuit wilt trekken? Zeker wanneer je niet iedere vakantie met de camper op pad gaat, scheelt een camper huren in plaats van kopen je ontzettend veel geld. Sta er maar eens bij stil: geen kosten voor onderhoud, geen standplaats hoeven regelen, geen verzekeringen en geen zorgen over de APK. Het maakt dat een camper huren bij Harderwijk voor velen een uitkomst is!

En los van of je nou besluit om bij ons een camper te huren of er toch eentje aanschaft: een campervakantie is iets wat iedereen in elk geval een keer moet hebben meegemaakt. Wanneer je eenmaal eens met een camper op reis bent geweest weet je pas écht wat vakantie is. Een camper kopen of huren in Harderwijk biedt je de ware ontspanning. Je ziet wel wat en vooral waar de dag je brengt. Zorgen en stress komen in het woordenboek van de camperaar niet voor!

Onze modellen

Terwijl Harderwijk met zijn Dolfinarium tijdens de vakantieperiode juist veel toeristen weet aan te trekken, trek je er liever op uit. Dit kan door nabij Harderwijk een mooie camper te huren. Denk bijvoorbeeld aan Nunspeet. Hier staat onze Burstner Aviano 727. Dit model biedt vier slaapplaatsen en is voorzien van een fietsendrager. Daarnaast is het een milieulabel 4 toegekend, waardoor je zich zorgeloos door Duitsland kunt verplaatsen. Op zoek naar meer keuze? Bekijk dan onze ruime aanbod van campers in ‘t Harde.

Waarom kiezen voor De Leukste Camper?

Een camper huren in Harderwijk doet je niet voor niets bij ons. Wij – Gerard en Anita Bultman – hebben van onze eigen passie ons werk gemaakt. Als fervent camperaars willen we je ook de kans bieden om eens op deze unieke wijze vakantie te vieren. Genieten van het buitenleven is iets wat ons drijft en wat we je ook gunnen. En doordat we zelf al jaren regelmatig er even met de camper opuit trekken, weten we waar een goede camper aan moet voldoen, om zorgeloos op pad te kunnen.

Vragen over ons camperverhuur?

U kunt met al jouw vragen altijd contact opnemen door te bellen naar 06-22576596. Een e-mail sturen naar info@deleukstecamper.nl is vanzelfsprekend ook mogelijk. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je de camper kunt huren nabij Harderwijk waarmee jouw vakantie gegarandeerd een groot succes wordt!

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief