Camper huren Friesland

Haast geen enkele Nederlandse provincie is zo geschikt om een camper te huren als Friesland! De provincie met de elf steden en vele meren, de kleine dorpjes en het vele groen: daar kunt u weken rondrijden! Door de vele ruimte die deze provincie rijk is, is er overal wel een mooie camperplaats te vinden. En wellicht mag u wel overnachten op het terrein van een boer of nabij een scheepswerf!

Met de camper door Friesland

Besluit u een camper te huren in Friesland, dan is het afleggen van de Elfstedenroute natuurlijk het eerste dat u zult doen. Vergaap u aan de wijdsheid van het landschap, ervaar de rust en verken de prachtige plaatsjes. Allen hebben ze hun eigen karakter, maar delen ze de gemoedelijkheid zoals u die nergens anders treft. Niet voor niets riep reismagazine Lonely Planet Friesland uit tot op-twee-na-beste bestemming in heel Europa!

Leuke campings in de provincie

Wie in Friesland een camper besluit te huren, kan ervoor kiezen om binnen de grenzen van de provincie te blijven. Geen slechte idee, want er is hier ontzettend veel te beleven. Het zal u ongetwijfeld opvallen dat watersport qua recreatie een grote rol speelt. Zo kunt u bij veel campings leren zeilen, genieten van strandjes of verkoeling zoeken in een (overdekt) zwembad. Het is in Friesland vaak ook mogelijk om – vanuit uw camper – een motorboot, kano of kajak te huren.

Weet u nog niet welke camping in Friesland u – na het huren van onze camper – het beste kunt boeken? Hieronder noemen wij er een paar:

Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart ligt aan het merengebied De Fluessen. Deze camping in het Zuiden van Friesland biedt u – bij het huren van onze camper – in veel gevallen een standplaats met een eigen aanlegsteiger. Zo kunt u direct het water op. Naast een eigen zeilschool kunt u bij De Kuilart ook leren surfen.

Camping Landal Esonstad

Met een overnachting op Camping Landal Esonstad waant u zich gelijk in het midden van de Friese natuur. Vooral aan water komt u vanuit uw standplaats nabij Anjum niets tekort. Voor wie, met het huren van onze camper, Friesland beter wil leren kennen, raden wij een trip naar Schiermonnikoog aan. Landal Esonstad beschikt namelijk over een eigen veerdienst. Ook kunt u op de camping – geheel in de Friese traditie – fierljeppen.

Camping Duinoord

Altijd al op één van de Nederlandse eilanden willen kamperen? Dat kan door een plekje te boeken op Camping Duinoord in Nes, Ameland. Op deze camping zijn geen honden toegestaan. Niet zo vreemd, want u overnacht direct achter de duinen, die grenzen aan het Noordzeestrand. Wilt u na het huren van onze camper nog een keer terugkeren naar dit mooie gebied in Friesland? Dan kunt u er ook voor kiezen om op het autovrije tentenveld plaats te nemen.

Ook voor als u eropuit trekt

Lang niet iedere levensgenieter gaat binnen de eigen provinciegrenzen op vakantie. Veel kampeerders, die bij ons een camper huren, verlaten Friesland om verder Nederland in te trekken. Onze wagens zijn ook vaak in andere landen terug te vinden, waaronder: Duitsland, België of zelfs Spanje. Met het huren van onze campers in Friesland kunt u alle kanten op!

In Friesland een camper huren?

Watersport. Natuur. De Friese cultuur. Lijkt het u wat, een camper huren in Friesland? Dan is het hoog tijd hier ons volledige aanbod te bekijken. U kunt meteen online reserveren! Met al uw vragen kunt u bij ons terecht via 06-22576596 of info@deleukstecamper.nl. Een camper in Friesland huren: dat doet u natuurlijk bij De Leukste Camper!

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief