deleukstecamper.nl

Tel. 06-22576596 | info@deleukstecamper.nl

 • Banner_4

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_2

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_6

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_3

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_7

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_1

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_5

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

 • Banner_8

  In een hotel ben je te gast, in de camper ben je thuis!

Camper huren Almere

Wilt u een camper huren in de omgeving van Almere om er een weekendje tussenuit te knijpen, of wilt u een gave rondreis maken? Bij ons vindt u zeker de perfecte camper hiervoor. Wij hebben in totaal zo’n 50 campers ter beschikking. Zo is er altijd een camper die aan uw eisen voldoet. In ons overzicht vindt u alle campers in de omgeving Almere en verder. Een kleine camper, alkoof camper, met trekhaak of een automaat. Bij de De Leukste Camper vindt u het allemaal.

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle campers

Een camper huren in Almere: waarom nog langer wachten?

Veel mensen die bij ons in Almere voor het eerst een camper huren geven aan dat ze hier lang over hebben getwijfeld. Of dat ze het in ieder geval al lange tijd in gedachten hadden, maar het nooit echt serieus eerder hebben overwogen. En dat terwijl een camper huren u echt een unieke vakantie bezorgt! Wij zijn ons bedrijf zelf gestart vanuit onze hobby: met onze eigen camper door Europa trekken. Het enorme gevoel van vrijheid, de rust, de ontspanning: wij gunnen het u ook. Maar eigenlijk is het haast niet te doen om uit te leggen waarom een campervakantie nu zoveel leuker is dan een ‘gewone’ vakantie in een hotel of vakantiehuisje. U zult het echt zelf eens moeten ervaren en dat kan door gewoon een keer een camper te huren bij ons in Almere!

Ruime keus uit verschillende campers

Wij zijn met ons camperverhuurbedrijf niet alleen in Almere, maar in heel Nederland actief. Op diverse plaatsen in het land hebben we verschillende soorten campers staan. Zo is er altijd een camper beschikbaar die aan uw wensen voldoet. We hebben campers met zit- en slaapplaatsen voor twee tot zes personen, eenvoudige campers die in de basisbehoefte voorzien en super-de-luxe campers met alles erop en eraan. Bekijk dus gauw ons complete aanbod en ontdek welke camper helemaal bij uw wensen past!

Een camper huren in Almere of eentje kopen?

Bent u een echte kampeerliefhebber, gaat u al jaren met de eigen tent of caravan op vakantie, maar lijkt een vakantie met een camper u je-van-het? Dan kunt u, naast een camper huren in Almere, natuurlijk ook overwegen om een camper te kopen. De camper is dan immers uw eigen bezit en u kunt op ieder gewenst moment besluiten om er eens lekker opuit te trekken. Wij adviseren echter altijd, zeker wanneer u nog niet eerder met een camper weg bent geweest, eerst eens een keer een camper te huren in Almere, zodat u zeker weet dat dit iets voor u is. Iets waar we overigens niet aan twijfelen, want als u het ons vraagt is er niets mooier dan een rondreis met de camper!

Daarnaast speelt natuurlijk ook het kostenplaatje een rol. Voor een relatief oude, kleine tweedehands camper betaalt u al gauw zo’n vijfduizend euro. De prijzen voor nieuwe campers liggen boven de 45 duizend euro. Tel daar de bijkomende kosten voor de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en APK bij op en het moge duidelijk zijn dat een camper kopen vooral weggelegd is voor wie écht van plan is om er vrijwel ieder vrij weekend gebruik van te maken. In alle andere gevallen is een camper huren in Almere een (aanzienlijk) voordeligere optie.

Vragen over onze campers? Stel ze gerust!

Heeft u de camper in Almere gevonden die bij uw wensen aansluit? Dan kunt u deze via onze site meteen reserveren. Via ons reserveringssysteem ziet u in één oogopslag wanneer uw favoriete camper beschikbaar is. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Bel naar 06-22576596 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij vertellen u alles over de mogelijkheden om een camper te huren in of nabij Almere!