e-Step huren

De e-Step is dé trend onder camperhuurders in 2024. De e-Step heeft definitief zijn intrede gemaakt in de kampeerwereld, en bij Deleukstecamper.nl zijn de beste modellen te huur; exclusief en voordelig verkrijgbaar voor camperhuurders.

Het kampeercomfort van de e-Step

Met de e-Step verzeker je je van luxueus kampeergemak. Eenmaal geïnstalleerd, pak je voor elk uitstapje de e-Step. Moeiteloos rondzoevend haal je ‘s-ochtends je croissantjes, ga je ‘s-middags tóch nog even naar het zwembad, stuur je je kinderen op pad voor een ijsje, haal je snel voor sluitingstijd nog even dat drankje bij de campingwinkel. Moeite en afstand kennen elkaar niet meer. De comfortabele e-Step maakt het luxe kamperen helemaal af.

Extra luxe en gemak

De e-Step behoudt na 7 dagen nog 95% van zijn lading. Geen nood dus als je een paar dagen niet kan aansluiten op 220V. De hele dag over de camping zoeven? Dat kan. De step heeft maar liefst een actieradius van 45/65 km. En de e-Step is licht genoeg om gemakkelijk mee te nemen in de Camper garage. De twee varianten, FUN en COMFORT, zijn 14Kg en 18 Kg. En de Comfort variant is inklapbaar. Zo verlies je zo weinig mogelijk ruimte en laat je je zware fietsen lekker thuis!

Tijdens het kamperen heb je elk moment de e-Step voor het grijpen. Met één druk op de knop zoef je al de camping over. ‘s-Nachts laadt hij volledig op (7 uur laadtijd voor 100%) en overdag geniet je 100% van het geruisloos zoeven.

Geen pad is te smal en geen heuvel te steil (tot 12%) voor deze e-Step. Vergeet die zweetdruppels van de inspanning op warme zomerdagen. De snelheid van de e-Step geeft je elk moment een heerlijke koele bries, met snelheid tot wel 25 km/u.

Veiligheid

Met de e-Step zoef je veilig overal naartoe: een helm, een slot en een telefoonhouder zorgen voor optimale veiligheid. En de e-Step is volledig elektrisch en uitgerust conform Europese wetgeving voor gebruik op de openbare weg (in Nederland enkel op eigen terrein zoals campings).

De e-Steps van deleukstecamper.nl zijn 100% veilig dankzij dubbel uitgevoerd remsysteem, en geldt als het nieuwste, leukste en groenste vervoer voor over de camping. Het past op de smalle paadjes, kan makkelijk een heuveltje op en is 100% geëlektrificeerd.

Prijzen

● De FUN e-Step is te huur voor € 68,- per week.
● De COMFORT e-Step is te huur voor € 98,- per week

Technische specificaties:

e-Step type : FUN
e-Step type : COMFORT

FUN: de ‘Segway Ninebot ES4 Kickscooter’

● Max 25 Km/u met 45 Km actieradius
● Voorlamp, bel, sportieve ledverlichting
● Massieve 8” banden
● Elektronische rem en mechanische voetrem
● Telefoonhouder – hangslot – helm
● 14Kg, niet inklapbaar, past in campergarage
● 7u laadtijd

COMFORT: de ‘Segway Ninebot MAX G30’

● Max 25 Km/u met 65 Km actieradius
● Voor- en achterlamp ledverlichting
● Luchtgeveerde 10” banden
● Dubbel uitgevoerde handrem
● Telefoonhouder – hangslot – helm
● Inklapbaar, 18Kg
● 7u laadtijd 

 

De Leukste Camper

Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
Albert Scholten
Eerste keer camperen Noorwegen, Zweden en Denemarken. Goede uitleg bij vertrek en fijn contact bij een klein pomp probleempje. 3 mooie weken gehad Gerard en medewerkers bedankt.
3 weken 4700 km
Albert Scholten
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is...
Lees meer
Leo en Miriam
Beste camperliefhebber, Wij hebben nooit een camper bij Gerard gehuurd, echter begin dit jaar een camper bij hem gekocht. Spannend voor ons om zoveel geld uit te geven, je weet immers niet of het betrouwbaar is. Maar wij zijn zéér te spreken over de wijze waarop Gerard ons geholpen heeft. Hij houdt zich keurig aan zijn afspraken. Ook qua garantie. Inmiddels rijden wij heel tevreden rond in ons huis op wielen. We hadden twijfels om vanuit het zuiden des lands hiervoor naar ‘t Harde te gaan maar we zijn blij dat we bij De Leukste Camper hebben gekocht. Gerard, bedankt! Leo en Miriam van Heugten
Doe hier gerust zaken!
Leo en Miriam
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en ...
Lees meer
Ton Engelgeer
Camper 33 gehuurd voor 2 weken en Luxemburg en Duitsland in gegaan. De camper rijdt uitmuntend met de 6 bak. Op de snelweg cruise control aan en gaan. In de bergen makkelijk rijden. De ruimte is ideaal in de camper. Alles erop en eraan. Even wat problemen met opstarten van de koelkast. Dat was na enige tijd verholpen. Oh en borg netjes na 2 weken terug gekregen. Kortom super.
Vakantie Luxemburg/Duitsland
Ton Engelgeer
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Jaap en Jeannet
Last minute camper gehuurd. Heel goed ontvangen. Goede uitleg. 2 weken door Europa getrokken. Voor herhaling.
Camper gehuurd
Jaap en Jeannet
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig ...
Lees meer
dhr L.Hulleman
Hoi Gerard We heben bij jullie een camper geboekt/gehuurd. Wel was het even spannend of we wel weg konden.ivm de corona. Graag wil ik je bedanken voor de sevice en de uitleg bij het ophalen. Alles was keurig voor elkaar. .Nogmaals dank daarvoor. .En tot de volgende keer. Groetjes Lowie en Tnie
huur camper bij de leukstecamper
dhr L.Hulleman

Camper huren?

Wij hebben het assortiment campers voor de verhuur enorm uitgebreid. Selecteer de door jouw gewenste periode en ontdek het prachtige aanbod campers.

Bekijk alle campers

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief