Algemene informatie

Welkom bij camperverhuur De leukste Camper!

U bent bij ons op het juiste adres voor een camper huren. Wij verhuren diverse campers met verschillende indelingen van verschillende locaties door geheel Nederland.

Onderstaand algemene informatie over het gebruik van onze website en onze diensten.

R

Groot assortiment campers te huur

Gebruik de camperverhuur zoekpagina om al onze campers te bekijken.

R

Filteren op beschikbaarheid

Het totaaloverzicht camperverhuur beschikbaarheid biedt in een keer inzicht in wanneer alle campers nog beschikbaar zijn

R

Eenvoudig reserveren

Heeft u een keuze gemaakt? Reserveer dan de camper middels het reserveringsformulier.

Indelingen

Onze huurcampers hebben verschillende indelingen. We verhuren campers met alkoof, integraal, half integraal en buscampers. Erg handig als u op zoek bent om zelf een camper te kopen. Huur eerst een camper met de indeling die u leuk vindt. Dan kunt u ontdekken of dat de juiste camper voor u is. Zo niet dan komt u gewoon nog een keer terug om een camper met een andere indeling te huren.

Merken

Wij verhuren diverse merken campers. Van luxe t/m goedkoop. O.a. Burstner, Hymer, Knaus, Dethleffs, MC Louis, Chausson, LMC, Sunlight, enz.

Prijzen

Wij proberen niet de goedkoopste camperverhuurder te zijn, maar wel een van de beste! Maar dat houdt niet in dat we niet een erg goedkope verhuurder zijn, zo niet DE goedkoopste! Bij ons kunt u voor zeer scherpe prijzen een camper huren. Buiten het hoogseizoen hebben we ook diverse hele scherpe aanbiedingen. Kijk bij ons aanbod voor onze zeer scherp geprijsde verhuurcampers.

Service

Als u bij ons een camper huurt dan geven wij bij uitgifte eerst een uitvoerige uitleg hoe de camper werkt. Dat duurt vaak ongeveer een klein uur. Wij lopen samen met u de gehele camper na en leggen alles uit. Mocht u onderweg erachter komen dat toch niet de gehele uitleg is blijven hangen dan zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar voor verdere uitleg, zodat u ongestoord uw camperreis kunt vervolgen.

Verhuurlocaties

Wij verhuren onze huurcampers van diverse locaties door geheel Nederland. Op dit moment hebben we campers staan in: Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant (ook dichtbij Limburg) en Zeeland.

De leukste camperroutes

Ontvang iedere maand gratis een nieuwe camperroute per e-mail. Ontdek de mooiste plekjes van Europa.

Nieuwsbrief